Trainingaanbod voor organisaties

5 april : Masterclass Coachen voor leidinggevenden

Tijdens deze masterclass leert u in één dag de basisvaardigheden die nodig zijn voor het voeren van het coachende gesprek. Ontdek en ervaar hoe u nóg beter met uw medewerkers in gesprek kunt en hoe u door het toepassen van eenvoudige elementaire technieken een effectief gesprek voert.

Voor meer informatie leest u de flyer.

 

 

Overige trainingen zijn op aanvraag. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met mij op. Dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Voorbeelden van trainingen met dans:

De dynamiek van de elementen
Verken op een lichte en luchtige manier de kwaliteiten en de kracht van het team. Aarde, water, vuur en lucht, elk team heeft ze nodig om optimaal te functioneren. Waar ligt de kracht, maar ook waar liggen mogelijkheden voor ontwikkeling?

Kernkwaliteiten in beweging
Met behulp van dans en beweging onderzoeken de deelnemers hun kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Om uiteindelijk te komen tot één uitgewerkt kernkwadrant. We maken daarbij gebruik van de theorie van Daniël Ofman.

 

Voorbeelden van trainingen zonder dans:

Hart voor je werk – zorg voor jezelf
Gericht op medewerkers in de zorg. Medewerkers staan stil bij de balans tussen de eigen behoefte en die van hun cliënten.

En nu jij!
Training ter verbetering van het zelfvertrouwen en de weerbaarheid.
Praktische, ervaringsgerichte training waarin deelnemers leren beter voor zichzelf op te komen en hun grenzen en balans te bewaken

Ken je kwaliteiten
Deelnemers ontdekken op een speelse manier hun kwaliteiten en werken één kwaliteit uit tot een kernkwadrant. Hoe verhouden de kernkwadranten van alle teamleden zich tot elkaar?.